Veganský segedín

recept přidal/a: Kosmetika hrou
Veganský segedín
Ingredience: 

1 balení ďobáčků (nebo např. uzený tempeh)
1 balení kysaného zelí
2 cibule
červená paprika, pálivá červená paprika
lahůdkové droždí
kmín, bobkový list, pepř, sůl

Postup: 

Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme na oleji dozlatova, poté přidáme ďobáčky a poté i všechno koření - lžičku papriky, půl lžičky kmínu, 2 bobkové listy, sůl a pepř. Zamícháme a hned zalijeme horkou vodou. Přidáme pokrájené a propláchnuté zelí a dusíme asi 20 minut. Na konci zalijeme rostlinnou smetanou, přidáme lžíci lahůdkového droždí a necháme krátce provařit dohromady.

Počet porcí: 
2 porce
Doba přípravy: 
30 minut
Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?