Veganský segedín

recept přidal/a: Kosmetika hrou
Segedín
Ingredience: 

1 balení ďobáčků (nebo např. tempeh)
1 balení kysaného zelí
2 cibule
červená paprika
pálivá červená paprika
kmín
bobkový list
pepř, sůl

Postup: 

Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme na oleji, po chvíli přidáme ďobáčky a poté i všechno koření. Asi lžičku papriky, půl lžičky kmínu, 2 bobkové listy, sůl a pepř. Zamícháme a hned zalijeme horkou vodou. Přidáme pokrájené a propláchnuté zelí a dusíme asi 25 minut. Na konci dochutíme a můžeme zahustit škrobem. Případně si vedle v hrnci uvaříme brambory a na konec je přidáme.

Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny