Veganský segedín

recept přidal/a: Kosmetika hrou
Veganský segedín
Ingredience: 

1 balení ďobáčků (nebo např. uzený tempeh)
1 balení kysaného zelí
2 cibule
červená paprika, pálivá červená paprika
lahůdkové droždí
kmín, bobkový list, pepř, sůl

Postup: 

Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme na oleji dozlatova, poté přidáme ďobáčky a poté i všechno koření - lžičku papriky, půl lžičky kmínu, 2 bobkové listy, sůl a pepř. Zamícháme a hned zalijeme horkou vodou. Přidáme pokrájené a propláchnuté zelí a dusíme asi 20 minut. Na konci zalijeme rostlinnou smetanou, přidáme lžíci lahůdkového droždí a necháme krátce provařit dohromady.

Počet porcí: 
2 porce
Doba přípravy: 
30 minut
Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny