zelenina

Pronikněte za jeden večer do tajů rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníček V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, alternativám masa a mléka, dochucování i samotným jídelníčkům. Zjistěte víc
Křen

Křen

18. 02. 2013   napsal/a: Pavel Ovesný | rubrika: Potraviny

Křen selský je rostlina z čeledi brukvovitých, pěstovaná pro svůj silně aromatický kořen, který se používá jako koření, zelenina i léčivý prostředek. Aby vynikly jeho prospěšné vlastnosti, je třeba jej využít čerstvě nastrouhaný, tepelně nezpracovaný. Hodí se ho přistrouhat do salátu, přidat do pomazánek nebo udělat samotný, zjemněný trochou citrónu.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?