Domácí paštika Patifu

Publikováno: 02. 05. 2014   Autor/ka: Pavel Ovesný
Druh jídla: Pomazánky
Domácí paštika Patifu
Ingredience:

50g namočených kešu
kostka uzeného/marinovaného tofu
1 lžíce misa (nejlépe červené)
1 lžíce sojové omáčky Tamari
citronovou šťávu na dochucení
volitelně osmaženou cibulku

Postup:

Kešu namočíme přes noc a ráno vodu slijeme. Vložíme je do mixéru s na kostky pokrájeným uzeným / marinovaným tofu, misem, sojovou omáčkou a rozmixujeme. Chuťově doladíme podle vlastního gusta. Pomazánku je možné lehce obměňovat přináním např. zkaramelizované cibulky, česnekem, citronovou šťávou.

Počet porcí:
2-3 porce
Doba přípravy:
10 minut + namáčení
Tagy:
Kešu Miso Tofu

Pronikněte za jeden večer do tajů rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníčekV online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí domova Zjistěte víc

 

 

Řešíte, jak si dobře vybrat kuchyňský přístroj? Získejte užitečné tipy i slevové kódy z našich článků.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?