Zeleninové placky

Postup:
V misce smíchejte cibuli nakrájenou nadrobno s jemně nakrájeným kysaným zelím, nastrouhanou mrkví a strouhanou dýní. Tento recept má ale mnohé variace z mnoha dalších druhů zeleniny. Na zahuštění přidejte mouku - v případě bezlepkové varianty vsaďte na kombinaci rýžové a pohankové mouky (1:1) a opatrně přidávejte vodu, aby konzistence odpovídala těstu na palačinky. Smažte na oleji dozlatova, přebytečný olej nechejte nasáhnout do ubrousku. K plackám se na odlehčení hodí nějaký sálát.
Chutnalo vám?:
Tagy:

inzerce - blendea - zdraví a síla přímo z přírody
Podobné recepty
ingredience: Agar
Amarant
Arašídy
Avokádo
Batáty
Brambory
Brokolice
Bulgur
Cizrna
Cuketa
Červená čočka
Červená řepa
Česnek
Čočka
Dýně hokaido
Fazole
Hlíva
Houby
Hrách
Chia semínka
Jáhly
Kapusta
Kešu
Kokosové mléko
Kokosový olej
Konopné semínko
Kroupy
Kuskus
Květák
Kysané zelí
Lahůdkové droždí
Lilek
Lněné semínko
Luštěniny
Lískové ořechy
Mandle
Miso
Mořské řasy
Mrkev
Mungo
Mák
Ořechy
Paprika
Petržel
Pohanka
Polenta
Pórek
Quinoa
Rajčata
Robi
Rýže
Rýžové nudle
Seitan
Shitake
Slunečnice
Sušená rajčata
Sójové maso
Tempeh
Tofu
Vlašské ořechy
Zelí
Žampiony