Restovaný lilek se žampiony a bambusovými výhonky

Publikováno: 18. 10. 2015   Autor/ka: Silvie Zemková
Druh jídla: Hlavní chody
Restovaný lilek se žampiony a bambusovými výhonky
Ingredience:

pórek
menší lilek
5 středních žampionů
bamusové výhonky
zeleninový vývar (nebo bujón)
koření: zázvor, mletý kmín, chilli
ochucení: balsamico, sojová omáčka

Postup:

Osmažit pórek a česnek na sezamovém oleji, přidat vypocený lilek, po chvíli žampiony, zázvor, balsamico, mletý kmín, chilli, zalít zeleninovým vývarem, podusit, zahustit kukuřičným škrobem, přidat bambusové výhonky.

poukaz na kurz vaření Sháníte ořechy a semínka, luštěniny nebo obiloviny? Na jednom místě je společně s těstovinami, rostlinnými oleji, ořechovými másly, sušeným ovocem a dalším pestrým výběrem zdravých potravin za férové ceny najdete v e-shopu Grizly.cz.
zjisti víc

 

 

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?