Pohanka se zelenými fazolkami

publikováno: 14. 08. 2014   autor/ka: Kosmetika hrou
Druh jídla: Hlavní chody
Pohanka se zelenými fazolkami
Ingredience:

pohanka
zelené fazolky
česnek
olivy
sušené rajčata
sušené lahůdkové droždí
oregano
olivový olej

Postup:

Pohanku spaříme dle návodu a poté vaříme. Na vedlejší pánvi si na oleji orestujeme okrájené fazolky. Později přidáme sušená rajčata. Zasypeme sušeným droždím asi lžící. Když je pohanka uvařená, tak ji smícháme s fazolkami a přidáme olivy a zasypeme oreganem. Přidáme lžíci olivového oleje.

Počet porcí:
2 porce
Doba přípravy:
30 minut
poukaz na kurz vaření Sháníte ořechy a semínka, luštěniny nebo obiloviny? Na jednom místě je společně s těstovinami, rostlinnými oleji, ořechovými másly, sušeným ovocem a dalším pestrým výběrem zdravých potravin za férové ceny najdete v e-shopu Grizly.cz.
zjisti víc

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?