Bazalko-slunečnicové pesto na těstoviny

Publikováno: 29. 04. 2017   Autor/ka: Michaela Pavlíková
Druh jídla: Hlavní chody
Bazalko-slunečnicové pesto na těstoviny
Postup:

Nejdříve jsem pražila jeden hrnek slunečnicových semen, pak jsem je smíchala s hromadou fialové bazalky a dostatečným množstvím vody a olivového oleje, aby se mixér pořádně roztočil. Pesto jsem ochutila čerstvě mletým černým pepřem, černou vulkanickou solí, ume octem, citronovou šťávou a česnekem. Na olivovém oleji jsem orestovala do sklovata menší cibuli, pak jsem přidala pokrájené zelené fazole a nakonec pokrájený mangold. Přimíchala jsem těstoviny a na talíři je polila pestem.

Pronikněte za jeden večer do tajů rostlinné stravy

Online kurz Rostlinný jídelníčekV online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí domova Zjistěte víc

 

 

Řešíte, jak si dobře vybrat kuchyňský přístroj? Získejte užitečné tipy i slevové kódy z našich článků.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?