Těstovinový salát s tofunézou

publikováno: 25. 11. 2017   autor/ka: Michaela Pavlíková
Druh jídla: Hlavní chody
Těstovinový salát s tofunézou
Postup:

Uvařila jsem kukuřičné těstoviny al dente (nestojíte-li o bezlepkový recept, můžete použít klasické pšeničné). Na pánvi jsem na olivovém oleji několik minut pomalu orestovala najemno nakrájenou cibuli. Mezitím jsem nakrájela pórek, řapíkatý celer, tempeh a na hrubé struhadle nastouhanou mrkev a celer a když cibule zesklovatěla, přidala jsem vše ostatní na pánev. Smíchala jsem vše s těstovinami, čerstvě namletým pepřem a přidala domácí tofunézu.

poukaz na kurz vaření Sháníte ořechy a semínka, luštěniny nebo obiloviny? Na jednom místě je společně s těstovinami, rostlinnými oleji, ořechovými másly, sušeným ovocem a dalším pestrým výběrem zdravých potravin za férové ceny najdete v e-shopu Grizly.cz.
zjisti víc

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?