Sójové nudličky s kešu

publikováno: 18. 02. 2018   autor/ka: Silvie Zemková
Druh jídla: Hlavní chody
Sójové nudličky s kešu
Postup:

Sójové nudličky uvaříme v silném vývaru 15 minut, necháme zchládnout a vymačkáme z nich přebytečnou vodu (článek o přípravě sojového masa). Marinujeme je v pampeliškovém medu (či jiném tekutém sladidle) (4 lžíce), sójové omáčce (6 lžic), hoisin omáčce (2 lžíce), sladko-kyselé chilli omáčce (2 lžíce), extra pálivé chilli omáčce (1 lžička), sušeném česneku (1 lžička) ideálně přes noc. Poté je osmažíme na sezamovém oleji s kešu ořechy, ke konci zahuštíme deci vody se lžičkou solamylu.

poukaz na kurz vaření Sháníte ořechy a semínka, luštěniny nebo obiloviny? Na jednom místě je společně s těstovinami, rostlinnými oleji, ořechovými másly, sušeným ovocem a dalším pestrým výběrem zdravých potravin za férové ceny najdete v e-shopu Grizly.cz.
zjisti víc

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?