Tabouleh z bulguru

recept přidal/a: Pavel Ovesný
Tabouleh z bulguru
Ingredience: 

150 g bulguru
4 rajčata
1 salátová okurka
100 g oliv
1 stonek máty
panenský olivový olej
sůl, pepř

Postup: 

Bulgur uvaříme ve vařící vodě do měkka (na 1 hrnek bulgur dáme 2 hrnky vody). Jakmile má správnou konzistenci, stáhneme je z ohně a propláchneme studenou vodou. Rajčata, okurky, olivy pokrájíme na malinké kousky, mátu nasekáme a v misce vše promícháme s bulgurem. Osolíme, opepříme a omastíme olivovým olejem (nešetříme). Necháme v ledničce vychladit.

foto: cyclonebill / commons.wikimedia.org

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny