olivy

Slaný koláč z polenty

Slaný koláč z polenty

25. 06. 2014   napsal/a: Kosmetika hrou | rubrika:

Uvaříme polentu dle návodu na obalu se solí, vegetou a trochou olivového oleje. Přidáme nakrájenou zeleninu, případně tofu, dochutíme sojovkou, saturejkou a přidáme opět trochu olivového oleje. Vylijeme do formy, na plech … více

Bulgur s mungem a olivami

Bulgur s mungem a olivami

04. 04. 2014   napsal/a: Kosmetika hrou | rubrika:

Bulgur s mungo dáme do hrnce a zalijeme dvojnásobnou dávkou vody – tedy 6 hrníčky vody. Směs se vaří poměrně rychle, počítejte tak 15 – 20 minut dle množství. Hlídejte vyvařenou vodu … více

Zeleninový salát s uzeným tempehem

Zeleninový salát s uzeným tempehem

20. 10. 2013   napsal/a: Pavel Ovesný | rubrika:

Hutný a chutný salát vhodný díky nízkému zastoupení sacharidů a dostatku bílkovin a zdravého tuku jako večeře i pro ty, kteří během dne vydají spoustu energie. Rajčata a papriky očistíme a nakrájíme … více

Špagety s tempehem a sušenými rajčaty

Špagety s tempehem a sušenými rajčaty

10. 04. 2013   napsal/a: Pavel Ovesný | rubrika:

Ve větším hrnci uvaříme špagety “al dente” (moje oblíbené jsou celozrné špagety Alnatura). V pánvi na oleji osmahněte na drobnější kostky pokrájený tempeh. Přidejte špagety, promíchejte a stáhněte z ohně. Přidejte na … více

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?