Vegan Thai Pad

recept přidal/a: Pavel Ovesný
Vegan Thai Pad
Ingredience: 

uzené nebo namarinované natural tofu
3 stroužky česneku
200g rýžové nudle
sójová omáčka
50g bambusové výhonky
olej

Postup: 

Rýžové nudle zalejeme horkou vodou, osolíme a necháme změknout. V hluboké pánvi na troše oleje orestujeme na malé kousky pokrájené tofu, přidáme nadrobno nakrájený česnek (pokud preferujete sladší chuť, přidáme i trochu třtinového cukru, pokud pálivější, tak chilli) a bambusové výhonky. Přilijeme sójovou omáčku rozmíchanou s trochou vody, přidáme zcezené nudle a pořádně promícháme. Do už chládnoucích nudlí se hodí přidat i nějaké klíčky (třeba mungo).

Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny