Gazpacho

recept přidal/a: Pavel Ovesný
Gazpacho
Ingredience: 

750 g masitých rajčat
1ks salátová okurka
2 stroužky česneku 
30 ml olivového oleje
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
hrubě nakrájená červená cibule
hrubě mletý černý pepř
sůl
1ks zelená paprika
1ks kapie
25 ml vinného octa

Postup: 

Studená polévka gazpacho (gaspačo) pochází ze španělské Andalusie. Je doslova našlapaná vitaminy a je zvláště osvěžující v parných letních dnech. Existuje mnoho variant gaspacha, takže se nebojte lehce zaimprovizovat. Zeleninu pokrájíme na menší kostky a pořádně rozmixujeme dohromady na hladkou polévku. Necháme vychladit.

Nejen polévky, ale také smoothies, kaše, příkrmy nebo marmelády. To vše zvládne užitečný kuchyňský pomocník - polévkovar DOMO. Přečtěte si recenzi.

Pekelně rychlé otáčky a dokonalé nože. Mixéry G21 Perfect Smoothie s nejlepším poměrem cena / výkon široko daleko.

Počet porcí: 
4
Doba přípravy: 
15 minut
Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny