Salát s kešunézou

recept přidal/a: vegi
Salát s kešunézou
Ingredience: 

ledový salát
mrkev
cherry rajčátka
červená paprika
kešu ořechy
citron
sůl
sirup z agáve

Postup: 

Ledový salát nakrájíme nebo natrháme, mrkev nastrouháme na hrubo, rajčátka a papriku nakrájíme. Nakrájenou zeleninu zlehka osolíme.

Kešu umeleme v mlýnku na kávu, smícháme s citronovou šťávou a trochou vody, osolíme a přisladíme sirupem z agáve nebo jiným přírodním sladidlem. Pokud máme výkonný mixér, můžeme kešunézu rozmixovat v mixéru. Ořechy můžeme předem namočit, ale není to nutné.

Kešunézu vmícháme do salátu a ozdobíme plátky pomeranče.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny