Salát s kešunézou

recept přidal/a: vegi
Salát s kešunézou
Ingredience: 

ledový salát
mrkev
cherry rajčátka
červená paprika
kešu ořechy
citron
sůl
sirup z agáve

Postup: 

Ledový salát nakrájíme nebo natrháme, mrkev nastrouháme na hrubo, rajčátka a papriku nakrájíme. Nakrájenou zeleninu zlehka osolíme.

Kešu umeleme v mlýnku na kávu, smícháme s citronovou šťávou a trochou vody, osolíme a přisladíme sirupem z agáve nebo jiným přírodním sladidlem. Pokud máme výkonný mixér, můžeme kešunézu rozmixovat v mixéru. Ořechy můžeme předem namočit, ale není to nutné.

Kešunézu vmícháme do salátu a ozdobíme plátky pomeranče.

Sháníte lahodné kešu ořechy, co se jen na jazyku rozplývají? Já je kupuju ve Světě plodů.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?