Raw kakao-avokádová pěna

recept přidal/a: Michaela Pavlíková
Ingredience: 

1 zralé avokádo
3-4 lžíce rýžového sladu (můžete použít jiná "sirupová" sladidla
3 polévkové lžíce kakaového prášku
špetka vanilkového prášku
špetka soli

Postup: 

Zralé avokádo rozkrojíme na půl a vydlabeme. Do mixéru k němu přidejte 3-4 lžíce rýžového sladu (nebo jiného tekutého sladidla), 3 polévkové lžíce kakaového prášku, špetku vanilkového prášku a špetku soli. Rozmixujte do hladka, pokud je směs příliš hustá, můžete přidat trochu vody. Vychlaďte chvíli v lednici a servírujte.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?