Grilované portobello a kaše z hokkaidó a brambor

recept přidal/a: Silvie Zemková
Grilované žampióny portobello a kaše z dýně hokkaidó a brambor
Ingredience: 

žampióny portobello (podle velikost 1-2 na osobu)
marináda: olivový olej, česnek, sůl, pepř, tymián

kaše
půl menší dýně hokkaidó
3 menší bramory

Postup: 

Houby naložit do olivového oleje, česneku, soli, pepře, tymiánu a rozmarýnu, grilovat v troubě cca 15 minut z každé strany na 200 stupňů.

Kaše - dýni a brambory uvařit (poměr dýně ku bramborám 3:2), mixnout s ovesným mlékem, osolit a přidat špetku muškátového oříšku.

Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny