Grilované portobello a kaše z hokkaidó a brambor

recept přidal/a: Silvie Zemková
Grilované žampióny portobello a kaše z dýně hokkaidó a brambor
Ingredience: 

žampióny portobello (podle velikost 1-2 na osobu)
marináda: olivový olej, česnek, sůl, pepř, tymián

kaše
půl menší dýně hokkaidó
3 menší bramory

Postup: 

Houby naložit do olivového oleje, česneku, soli, pepře, tymiánu a rozmarýnu, grilovat v troubě cca 15 minut z každé strany na 200 stupňů.

Kaše - dýni a brambory uvařit (poměr dýně ku bramborám 3:2), mixnout s ovesným mlékem, osolit a přidat špetku muškátového oříšku.

Chutnalo vám?: 
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V živém online kurzu Veganství pro zelenáče se s vámi podělím o důležitou teorii i praktické tipy a postupy, jak se stravovat pestře a chutně. Na zkušenosti z 12 let mé veganské praxe se můžete ptát přímo z pohodlí svého domova. Zjistěte víc

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?