Burger z quinoi a červených fazolí

recept přidal/a: Silvie Zemková
Burger z quinoi a červených fazolí
Postup: 

Uvaříme hrnek červené quinoi s dvojnásobným množstvím vody. Přidáme rozmixovanou plechovku červených fazolí, větší cibuli pokrájíme najemnou, prolisujeme 3 stroužky česneku. Ochutíme kořením (sůl, pepř, majoránka, koriandr, mletý kmín) a lžící hořčice. Podle potřeby zahustíme moukou, strouhankou či hraškou. Osmažíme na pánvi nebo upečeme lehce potřené olejem na pečícím papíru v troubě.

Mungo, adzuki, pinto, černé oko a další druhy fazolí koupíte online v eshopu Grizly.cz.

Počet porcí: 
2 porce
Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy? V kurzu Veganství pro zelenáče se s vámi podělím o praktické tipy a postupy, jak se stravovat pestře a chutně. Živý online kurz můžete sledovat z pohodlí svého domova a přímo se ptát na mé zkušenosti z 13 let veganské praxe.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?