Rozinkovo-perníkové chomáčky

recept přidal/a: Mirka Slámová
Ingredience: 

vlašské ořechy přes noc namočené
rozinky přes noc namočené, nesířené
perníkové koření

Postup: 

Vlašské ořechy smíchejte s namočenými hrozinkami v mixéru a rozdrťte, přidejte perníkové koření. "Těsto" může být řidší, dejte ho do sáčku na zdobení a nastříkejte do košíčků. Na dno můžete dát nějaká semínka (sezam, lžené semínko, slunečnicové), aby se to nelepilo na košíček.

Kupte si vlašské ořechy v eshopu Svět plodů a udělejte si perníkové chomáčky taky.

Chutnalo vám?: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?