Tofufleky s kysaným zelím

recept přidal/a: Pavel Ovesný
Tofufleky s kysaným zelím
Ingredience: 

větší cibule
kostka uzeného tofu
100 g těstovin (nejlépe flíčky)
kysané zelí
lahůdkové droždí (volitelné)
olej

Postup: 

V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na drobné kostičky pokrájené tofu a cibuli osmažíme na oleji v hlubší pánvi, dokud cibule nezezláne a tofu nedostané „kůrčičku“. Poté přidáme uvařené a zcezené těstoviny, promícháme důkladně dohromady. Stáhneme z ohně a nakonec přidáme kysané zelí a rychle promícháme - zelí by se mělo pouze prohřát na stejnou teplotu, jinak by ztratilo část vitaminů. Můžeme ještě dochutit lahůdkovým droždím, které rozšíří paletu chutí i o příjemný sladko-slaný odstín.

Počet porcí: 
2
Doba přípravy: 
25 minut
Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny

Komentáře

Rychlé a moc dobré :-)