Restovaný lilek se žampiony a bambusovými výhonky

recept přidal/a: Silvie Zemková
Restovaný lilek se žampiony a bambusovými výhonky
Ingredience: 

pórek
menší lilek
5 středních žampionů
bamusové výhonky
zeleninový vývar (nebo bujón)
koření: zázvor, mletý kmín, chilli
ochucení: balsamico, sojová omáčka

Postup: 

Osmažit pórek a česnek na sezamovém oleji, přidat vypocený lilek, po chvíli žampiony, zázvor, balsamico, mletý kmín, chilli, zalít zeleninovým vývarem, podusit, zahustit kukuřičným škrobem, přidat bambusové výhonky.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?