Cibulačka

recept přidal/a: Michaela Pavlíková
CIbulačka
Ingredience: 

3 velké cibule
1 lžíci hladké mouky
0,75l zeleninového vývaru (nebo zeleninový bujón + horká voda)
1 bobkový list
3 lžíce oleje na osmažení

Postup: 

Cibule oloupejte a pokrájejte na tenčí měsíčky. Smažte je na mírném ohni na oleji cca 15 minut, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Poté je zaprašte moukou, kterou nechejte lehce oprašit. Přidejte vývar, bobkový list a na mírném ohni vařte zhruba 20 minut. Vyndejte bobkový list a můžete podávat. Nezapomeňte k cibulačce připravit domácí krutóny.

Nejen polévky, ale také smoothies, kaše, příkrmy nebo marmelády. To vše zvládne užitečný kuchyňský pomocník - polévkovar DOMO. Přečtěte si recenzi.

Počet porcí: 
3
Doba přípravy: 
35 minut
Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.
inzerce - econea - eshop pro každodenní hrdiny