Sójové nudličky s kešu

recept přidal/a: Silvie Zemková
Sójové nudličky s kešu
Postup: 

Sójové nudličky uvaříme v silném vývaru 15 minut, necháme zchládnout a vymačkáme z nich přebytečnou vodu (článek o přípravě sojového masa). Marinujeme je v pampeliškovém medu (či jiném tekutém sladidle) (4 lžíce), sójové omáčce (6 lžic), hoisin omáčce (2 lžíce), sladko-kyselé chilli omáčce (2 lžíce), extra pálivé chilli omáčce (1 lžička), sušeném česneku (1 lžička) ideálně přes noc. Poté je osmažíme na sezamovém oleji s kešu ořechy, ke konci zahuštíme deci vody se lžičkou solamylu.

Výpečky, špíž, čínu? Nebo plátky na grilovačku? Kupte si sojové maso v eshopu.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?