Seitan s hořčično-pepřovou omáčkou a pečenými brambory

recept přidal/a: Silvie Zemková
Seitan s hořčično-pepřovou omáčkou a pečenými brambory
Ingredience: 

200g seitanu
marináda: sojová omáčka, paprika, sušený česnek

ovesná smetana
hořčice
koření: mletý pepř, muškátový oříšek

brambory

Postup: 

Plátky seitanu namarinovat v sójovce, paprice a sušeném česneku, osmažit.

Omáčka: na oleji zasmažíme trochu mouky s kořením (sůl, mletý pepř, nakládaný zelený pepř, muškátový oříšek), přidáme zeleninový vývar a ovesnou smetanu a krátce povaříme.

Brambory pečené s adžikou a olivovým olejem.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?