Domácí paštika Patifu

recept přidal/a: Pavel Ovesný
Domácí paštika Patifu
Ingredience: 

50g namočených kešu
kostka uzeného/marinovaného tofu
1 lžíce misa (nejlépe červené)
1 lžíce sojové omáčky Tamari
citronovou šťávu na dochucení
volitelně osmaženou cibulku

Postup: 

Kešu namočíme přes noc a ráno vodu slijeme. Vložíme je do mixéru s na kostky pokrájeným uzeným / marinovaným tofu, misem, sojovou omáčkou a rozmixujeme. Chuťově doladíme podle vlastního gusta. Pomazánku je možné lehce obměňovat přináním např. zkaramelizované cibulky, česnekem, citronovou šťávou.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny a chutě na kurzy veganského vaření.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?