Domácí paštika Patifu

Recept přidal/a: Pavel Ovesný
Druh jídla: 
Domácí paštika Patifu
Ingredience: 

50g namočených kešu
kostka uzeného/marinovaného tofu
1 lžíce misa (nejlépe červené)
1 lžíce sojové omáčky Tamari
citronovou šťávu na dochucení
volitelně osmaženou cibulku

Postup: 

Kešu namočíme přes noc a ráno vodu slijeme. Vložíme je do mixéru s na kostky pokrájeným uzeným / marinovaným tofu, misem, sojovou omáčkou a rozmixujeme. Chuťově doladíme podle vlastního gusta. Pomazánku je možné lehce obměňovat přináním např. zkaramelizované cibulky, česnekem, citronovou šťávou.

Sháníte lahodné kešu ořechy, co se jen na jazyku rozplývají? Velký výběr balení najdete na Grizly.cz

Počet porcí: 
2-3 porce
Doba přípravy: 
10 minut + namáčení
Chutnalo vám?: 
Tagy: 
poukaz na kurz vaření Sháníte ořechy a semínka, luštěniny nebo obiloviny? Na jednom místě je společně s těstovinami, rostlinnými oleji, ořechovými másly, sušeným ovocem a dalším pestrým výběrem zdravých potravin za férové ceny najdete v e-shopu Grizly.cz.
zjisti víc
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V živém online kurzu Veganství pro zelenáče se s vámi podělím o důležitou teorii i praktické tipy a postupy, jak se stravovat pestře a chutně. Na zkušenosti z 12 let mé veganské praxe se můžete ptát přímo z pohodlí svého domova. Zjistěte víc

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?