Špaldoto s tempehem

recept přidal/a: Pavel Ovesný
Špaldoto s tempehem
Ingredience: 

hrnek špaldových krup
balíček uzeného tempehu
menší cuketa
cibule
olej

Postup: 

Špaldové kroupy zalijeme dvojnásobným množstvím vody a se špetkou soli uvaříme do poloměkka (cca 30 minut). Na oleji necháme zesklovatět nadrobnou nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájený tempeh a cuketu a krátce orestujeme. Přidáme kroupy, přisolíme, podlijeme trochou vody a necháme zvolna vydusit a propojit chutě dohromady.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.