Pohanka s křupavým uzeným tofu

recept přidal/a: Michaela Pavlíková
Pohanka s křupavým uzeným tofu
Ingredience: 
Postup: 

Vařila jsem pohanku v poměru 1: 2 zrn k vodě, nejprve jsem přivedla lehce osolenou vodu k varu, pak jsem do ní přidala pohanku. Vařila jsem ji zhruba 15 minut. Mezitím jsem osmažila na drobno pokrájenou cibuli, s malými kostičkami petržele, celeru a uzeného tofu, dokud vše nebylo dozlatova vypečené a křupavé. Na talíř jsem přidala pohanku, na ni směs s pánve a přidala zeleninovou oblohu.

Kupte si pohankové kroupy nebo lámanku v eshopu. Na kaši i raw krekry.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy? V kurzu Veganství pro zelenáče se s vámi podělím o praktické tipy a postupy, jak se stravovat pestře a chutně. Živý online kurz můžete sledovat z pohodlí svého domova a přímo se ptát na mé zkušenosti z 13 let veganské praxe.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?