Pohanka s křupavým uzeným tofu

recept přidal/a: Michaela Pavlíková
Pohanka s křupavým uzeným tofu
Postup: 

Vařila jsem pohanku v poměru 1: 2 zrn k vodě, nejprve jsem přivedla lehce osolenou vodu k varu, pak jsem do ní přidala pohanku. Vařila jsem ji zhruba 15 minut. Mezitím jsem osmažila na drobno pokrájenou cibuli, s malými kostičkami petržele, celeru a uzeného tofu, dokud vše nebylo dozlatova vypečené a křupavé. Na talíř jsem přidala pohanku, na ni směs s pánve a přidala zeleninovou oblohu.

Kupte si pohankové kroupy nebo lámanku v eshopu. Na kaši i raw krekry.

Chutnalo vám?: 
Tagy: 
Chcete proniknout do tajů rostlinné stravy? Neumíte správně dochucovat? Vaříte dokola stále ty stejné recepty? Přijďte ochutnat nové suroviny, chutě i lidi na kurz veganského vaření.