Pohanka s křupavým uzeným tofu

recept přidal/a: Michaela Pavlíková
Pohanka s křupavým uzeným tofu
Ingredience: 
Postup: 

Vařila jsem pohanku v poměru 1: 2 zrn k vodě, nejprve jsem přivedla lehce osolenou vodu k varu, pak jsem do ní přidala pohanku. Vařila jsem ji zhruba 15 minut. Mezitím jsem osmažila na drobno pokrájenou cibuli, s malými kostičkami petržele, celeru a uzeného tofu, dokud vše nebylo dozlatova vypečené a křupavé. Na talíř jsem přidala pohanku, na ni směs s pánve a přidala zeleninovou oblohu.

Kupte si pohankové kroupy nebo lámanku v eshopu. Na kaši i raw krekry.

Počet porcí: 
2 porce
Doba přípravy: 
30 minut
Chutnalo vám?: 
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V živém online kurzu Veganství pro zelenáče se s vámi podělím o důležitou teorii i praktické tipy a postupy, jak se stravovat pestře a chutně. Na zkušenosti z 12 let mé veganské praxe se můžete ptát přímo z pohodlí svého domova. Zjistěte víc

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?