Vegmania.cz

Menu

Skip to content
  • Články
  • Recepty
  • Rostlinný jídelníček
  • Veg*pedie
    • Veganství
    • Veg* vitamíny
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Bez obalu
    • Knihy a kuchařky
    • Pomocníci v kuchyni
    • Nákupní tipy
  • Newsletter

Instagram – odkazy

Hledáte odkazy z jednotlivých postů na Instagramu? Tady jsou na jednom místě:

Kurzy veganského vaření podzim 2022
Veganství pro zelenáče – seminář o rostlinném jídelníčku, Praha
19.8. od 17:30 do 21:00

Veganské vaření – seitan, tofu, tempeh, Řevnice u Prahy
20.8. od 10:00 do 16:00
18.9. od 10:00 do 16:00

Luštěniny v receptech světových kuchyní, Řevnice u Prahy
21.8. od 10:00 do 16:00
17.9. od 10:00 do 16:00

Nové články
Mrkev je rozmanitost sama. Zmáknete z ní raw dort i alternativu lososa
Edamame: sójové fazolky, které vylepší sáláty, polévky i misky hojnosti
Letní grilovačka ve veggie stylu – hodíte na gril klobásku nebo meloun?
Domácí energetické tyčinky: pečené müsli, raw bary i zdravější verze Margotky či Snickers
10 tipů, jak v kuchyni využít ořechová a semínková másla

Nové recepty
Zapečené plněné žampiony
Dušená mrkev se seitanem
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Pečené papriky plněné quinoou
Hustý kokosový jogurt
Banana bread

Kurz Rostlinný jídelníček

rostlinný jídelníček

Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova Zjistěte víc

Aktuální články

Medvědí česnek
Medvědí česnek
kurkuma
Kurkuma barví kari na žluto. Kam použít mletý prášek a kde se hodí čerstvá?
naklíčené mungo
Záplava čerstvých vitaminů a živin i v zimě? Nakličte si semínka!
Vitamin D v zimě
Vitamin D? Nepodceňujte v zimě jeho doplňování
rýžové nudle
Rýžové nudle a papír: umíte si vybrat ty správné na pánev, do polévky či na závitky?

Multifunkční hrnec Tesla

multifukční hrnec Tesla

Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin a celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Sloužím také jako jogurtovač a rýžovar. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec Tesla.

Zjistěte víc

Nové recepty

Špagety s čerstvým pestem z medvědího česneku
Špagety s čerstvým pestem z medvědího česneku
Jablečný koláč
Jablečný veganský koláč
Dýňové brownies
Dýňové brownies
Zapečená růžičková kapusta vegan
Zapečená růžičková kapusta
čočkový salát
Čočkový salát s kukuřízkem

Veganské vitamíny

Veganské vitaminy a doplňky

Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?

Zjistěte víc

Nejpopulárnější tagy

Banány Brambory Brokolice Cibule Cizrna Cuketa Datle Dýně hokaido Fazole Houby Hrách jablka Jáhly Kakao Kokosové mléko Květák Luštěniny Mandle Mrkev Mák Obiloviny Omáčky Ovesné vločky Ořechy Paprika Pohanka Rajčata Remoska Rizoto Seitan Sezam Sušená rajčata Sójové maso Tahini Tempeh Tofu Těstoviny Uzené tofu Vlašské ořechy zelenina Červená řepa Čočka česnek Špenát Žampiony

Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie také učím v kurzu Rostlinný jídelníček principy rostlinné stravy. Dlouhodobě též propaguju podnikání na volné noze. Jako Lesa pán radím “volnonožcům” netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurz Rostlinný jídelníček

Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova Zjistěte víc

Kontakt

Instagram
YouTube
Twitter
Oběžník Vegmania

Kontakt

© Vegmania.cz 2012 - 2023 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný