Kurz Veganské vaření - seitan, robi nebo tempeh v receptech světové kuchyně

Cizrna na paprice

Těšit se můžete na typově několik odlišných jídel různých světových kuchyní z řady rostlinných bílkovin, jako tofu, tempeh, seitan nebo robi, ale také surovin jako je červená čočka nebo houby shitake. Mimoto si předvedeme také pár rychlovek jen s mixérem - nápoje, dezerty a pomazánky. A navrch přidám kupu povídání a spoustu tipů. Třeba jak naložit sojové maso, aby se po něm oblízli i zarytí odpůrci zdravé stravy.

sezamezán
jídel tolik, že se domů budete kutálet
špagety s pestem

Dveře mají otevřené nejen zájemci o vegetariánství a veganství, ale také ti, kteří si chtějí rozšířit obzory a nechat přesvědčit o tom, že strava z čistě rostlinných zdrojů může být velice pestrá, vydatná a chutná. Přijďte poznat nové chutě i nové lidi a zažít přátelské domácké prostředí staré vily na břehu Berounky.

Pavel OvesnýKurz vede Pavel Ovesný - dlouholetý propagátor rostlinné stravy, zakladatel portálu Vegmania.cz a ostřílený lektor, jehož kurzy prošlo více než 1200 účastníků. Na kurzu Veganské vaření se můžete těšit na 2 polévky, 2 pomazánky, 4 hlavní jídla a něco sladkého navrch. Provětráme spíže a kredenc a ukážeme si méně časté suroviny a ingredience. Domů si kromě receptů odnesete i ochutnávky pro své blízké.

Termíny: 10.2. (zbývají 3 místa) a 4.3. (zbývá 6 míst), vždy od 10:00 do 15:00
Cena: 1200 Kč
Místo: Řevnice u Prahy (mapa) Do Řevnic se z centra Prahy dostanete pohodlně za 30 minut vlakem směr Beroun, jezdí 2x za hodinu.

Chci se přihlásit

Dostali jste kurz jako vánoční dárek? Napište mi prosím na info@vegmania.cz, na který termín chcete rezervovat místo. Další termíny vypíšu po zaplnění těch aktuálních.

Jak funguje přihlášení? po kliknutí na tlačítko se dostanete na přihlašovací formulář, kde vyplníte vaše údaje a vystaví se faktura. Tu poté zaplatíte převodem na účet. Platba na místě bohužel není možná (z důvodů omezené kapacity, náročné přípravy a nákladů na suroviny potřebuji znát počet skutečných návštěvníků s předstihem).

Ze zpětné vazby

"Skvěle strávený den, uvařili jsme opravdu hodně jídel a dozvěděla jsem se navíc hodně vychytávek, které určitě využiju. Konečně umím uvařit i rychlé jídla, které bude jíst i syn. Kurz je na moc hezkém místě s výbornou dostupností." Anna Vyčichlová

"Kurz nabitý informacemi a spoustou praktických ukázek. Je dobré vidět, jak vegetariánství, veganství vidí někdo konkrétní - je to inspirující a je skvělé, že se můžeme učit a inspirovat od lidí, kteří se nebojí sdílet své vlastní zkušenosti" Michaela Skalníková

"Kurz byl moc fajn, dost jsme toho stihli, dozvěděli se pár užitečných rad a ještě se dobře najedli. Co víc si přát." Jana Kopecká

"Byla jsem opravdu spokojená, jen snad nepřipravená na tak velké množství jídla...-)" Martina Junková

"Kurz byl velmi nabitý, netušila jsem, že si zvládneme uvařit tolik jídel." Barbora Nekolová

"Pavel před našimi zraky připravil a okomentoval tolik jídel, že jsem je nestačila pomalu ani zapisovat a ochutnávat. " Iveta Ševčíková

Chci se přihlásit