Kurz Veganské vaření - seitan, robi nebo tempeh v receptech světové kuchyně

Cizrna na paprice

Těšit se můžete na typově několik odlišných jídel různých světových kuchyní z řady rostlinných bílkovin, jako tofu, tempeh, seitan nebo robi, ale také surovin jako je červená čočka nebo houby shitake. Mimoto si předvedeme také pár rychlovek jen s mixérem - nápoje, dezerty a pomazánky. A navrch přidám kupu povídání a spoustu tipů. Třeba jak naložit sojové maso, aby se po něm oblízli i zarytí odpůrci zdravé stravy.

Dveře mají otevřené nejen návštěvníci předešlého kurzu Veganství pro zelenáče, ale také ti, kteří se chtějí nechat přesvědčit o tom, že strava z čistě rostlinných zdrojů může být velice pestrá, vydatná a chutná. Přijďte poznat nové chutě i nové lidi.

sezamezán
jídel tolik, že se domů budete kutálet
špagety s pestem

Kurz vede Pavel Ovesný - dlouholetý propagátor rostlinné stravy, zakladatel portálu Vegmania.cz a ostřílený lektor, jehož kurzy prošlo více než 1200 účastníků. Těšit se můžete na 2 polévky, 2 pomazánky, 4 hlavní jídla a něco sladkého navrch. Podrobnosti pošlu včas e-mailem.

Termín: 8. října (poslední místo) a 5. listopadu (5 míst), vždy od 10:00 do 15:00
Cena: 1000 Kč, od listopadu 1200 Kč
Místo: Řevnice u Prahy (do Řevnic se z centra Prahy dostanete pohodlně za 30 minut vlakem směr Beroun, jezdí 2x za hodinu)

Chci se přihlásit

Jak funguje přihlášení? po kliknutí na tlačítko se dostanete na přihlašovací formulář, kde vyplníte vaše údaje a vystaví se faktura. Tu poté zaplatíte převodem na účet. Platba na místě bohužel není možná (z důvodů omezené kapacity, náročné přípravy a nákladů na suroviny potřebuji znát počet skutečných návštěvníků s předstihem).

Ze zpětné vazby

"Kurz nabitý informacemi a spoustou praktických ukázek. Je dobré vidět, jak vegetariánství, veganství vidí někdo konkrétní - je to inspirující a je skvělé, že se můžeme učit a inspirovat od lidí, kteří se nebojí sdílet své vlastní zkušenosti" Michaela Skalníková

"Byla jsem opravdu spokojená, jen snad nepřipravená na tak velké množství jídla...-)" Martina Junková

"Kurz byl velmi nabitý, netušila jsem, že si zvládneme uvařit tolik jídel." Barbora Nekolová

"Pavel před našimi zraky připravil a okomentoval tolik jídel, že jsem je nestačila pomalu ani zapisovat a ochutnávat. " Iveta Ševčíková

Chci se přihlásit