Natálie Hrubá
Aktuální články
- Nepostradatelná rajčata jsou zeleninou mnoha podob. Hledáte rajskou inspiraci?
- Cuketa hraje prim při letním grilování, je stvořena pro raw špagety i sladké pečení
- Šalvějová zubní pasta Hydrophil v tabletách. Proč jí nahradit za klasickou pastu? (recenze)
- Letní grilovačka ve veggie stylu - hodíte na gril klobásku nebo meloun?
- Chřest v polévce i na grilu. Víte, proč jej vařit na stojato?
- Bršlice kozí noha - jedlý plevel, který posune bylinkaření na vyšší level!
- Hlíva ústřičná - kraluje v rizotech i držkovce, zkuste z ní báječnou paštiku
- Kdy sbírat a jak sušit šípky? A jak se z nich dělá legendární šípková omáčka?
- Dýně hokaido se nemusí loupat a ozvláštní slaná i sladká jídla
- České superpotraviny se mnohdy vyrovnají těm exotickým. Které se vyplatí mít po ruce?