Vegmania.cz

Menu

Skip to content
  • Články
  • Recepty
  • Rostlinný jídelníček
  • Veg*pedie
    • Veganství
    • Veg* vitamíny
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Bez obalu
    • Knihy a kuchařky
    • Pomocníci v kuchyni
    • Nákupní tipy
  • Newsletter

redakce

Aktuální články

  • Zázvor, kokos i kakaové boby. 5 originálních způsobů, jak ochutit šípkové čaje
  • Trpí pod váhou vlastních svalů. Přestaňte rychlokuřata prodávat, žádají aktivisté
  • EU: chceme více mléka do škol. Přidejte i rostlinné alternativy, žádají vegani
  • Rodiče chtějí méně masa ve školních obědech. Podpořte kampaň Pestré jídelny
  • Pražská Černá labuť se stává prvním veganským domem v Česku
  • MMA zápasník, lékařka i majitelé azylové farmy. Síla soucitu ukazuje české vegany
  • Netradiční oleje, které můžete použít v kuchyni i koupelně
  • 10 tipů pro kuchyň bez odpadu
  • Přejeme si zdraví, ale děláme pro něj málo. Na jídle záleží!
  • Kiwi

Aktuální recepty

  • Domácí zeleninový bujón dle vlastní chutě
  • Mrkvová polévka
  • Těstovinový salát s majonézou
  • Zapečené brambory s uzeným tofu po vegansku
  • Rajská polévka
  • Cuketová polévka
  • Mandlový raw burger
  • Raw čokoláda
  • Grilovaný česnek
  • Vege špíz s tempehem

Kurz Rostlinný jídelníček

rostlinný jídelníček

Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka, dochucování i samotnému sestavení jídelníčku. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova Zjistěte víc

Aktuální články

Medvědí česnek
Medvědí česnek
kurkuma
Kurkuma barví kari na žluto. Kam použít mletý prášek a kde se hodí čerstvá?
naklíčené mungo
Záplava čerstvých vitaminů a živin i v zimě? Nakličte si semínka!
Vitamin D v zimě
Vitamin D? Nepodceňujte v zimě jeho doplňování
rýžové nudle
Rýžové nudle a papír: umíte si vybrat ty správné na pánev, do polévky či na závitky?

Multifunkční hrnec Tesla

multifukční hrnec Tesla

Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin a celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Sloužím také jako jogurtovač a rýžovar. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec Tesla.

Zjistěte víc

Nové recepty

Špagety s čerstvým pestem z medvědího česneku
Špagety s čerstvým pestem z medvědího česneku
Jablečný koláč
Jablečný veganský koláč
Dýňové brownies
Dýňové brownies
Zapečená růžičková kapusta vegan
Zapečená růžičková kapusta
čočkový salát
Čočkový salát s kukuřízkem

Veganské vitamíny

Veganské vitaminy a doplňky

Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?

Zjistěte víc

Nejpopulárnější tagy

Banány Brambory Brokolice Cibule Cizrna Cuketa Datle Dýně hokaido Fazole Houby Hrách jablka Jáhly Kakao Kokosové mléko Květák Luštěniny Mandle Mrkev Mák Obiloviny Omáčky Ovesné vločky Ořechy Paprika Pohanka Rajčata Remoska Rizoto Seitan Sezam Sušená rajčata Sójové maso Tahini Tempeh Tofu Těstoviny Uzené tofu Vlašské ořechy zelenina Červená řepa Čočka česnek Špenát Žampiony

Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie také učím v kurzu Rostlinný jídelníček principy rostlinné stravy. Dlouhodobě též propaguju podnikání na volné noze. Jako Lesa pán radím “volnonožcům” netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurz Rostlinný jídelníček

Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova Zjistěte víc

Kontakt

Instagram
YouTube
Twitter
Oběžník Vegmania

Kontakt

© Vegmania.cz 2012 - 2023 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný