Vegmania.cz

Menu

Skip to content
  • Články
  • Recepty
  • Veg*pedie
    • Veg* vitamíny
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Bez obalu
    • Knihy a kuchařky
    • Pomocníci v kuchyni
    • Nákupní tipy
  • Kurzy
    • Veganské vaření
    • Vaření z luštěnin
    • Veganství pro zelenáče
  • Veg* vitamíny
  • Newsletter

redakce

Aktuální články

  • Rodiče chtějí méně masa ve školních obědech. Podpořte kampaň Pestré jídelny
  • Zázvor, kokos i kakaové boby. 5 originálních způsobů, jak ochutit šípkové čaje
  • Pražská Černá labuť se stává prvním veganským domem v Česku
  • MMA zápasník, lékařka i majitelé azylové farmy. Síla soucitu ukazuje české vegany
  • Netradiční oleje, které můžete použít v kuchyni i koupelně
  • 10 tipů pro kuchyň bez odpadu
  • Přejeme si zdraví, ale děláme pro něj málo. Na jídle záleží!
  • Kiwi

Aktuální recepty

  • Domácí zeleninový bujón dle vlastní chutě
  • Mrkvová polévka
  • Těstovinový salát s majonézou
  • Zapečené brambory s uzeným tofu po vegansku
  • Rajská polévka
  • Cuketová polévka
  • Mandlový raw burger
  • Raw čokoláda
  • Grilovaný česnek
  • Vege špíz s tempehem

Aktuální kurzy Vegmania.cz

Aktuální kurzy Vegmania.cz

Veganství pro zelenáče – seminář o rostlinném jídelníčku, online
19.8. od 17:30 do 21:00 (7 míst)

Veganské vaření – seitan, tofu, tempeh, Řevnice u Prahy
20.8. od 10:00 do 16:00 (3 místa)
18.9. od 10:00 do 16:00 (4 místa)

Luštěniny v receptech světových kuchyní, Řevnice u Prahy
17.9. od 10:00 do 16:00 (3 místa)

Zjistěte víc

Nové recepty

Raw zeleninové chilli s vlašskými ořechy
Raw zeleninové chilli s vlašskými ořechy
vegan perník
Perník s Oreo sušenkami
Salát z červené čočky
Salát z červené čočky
Plněné žampióny
Zapečené plněné žampiony
Veganský banánových chlebíček
Banana bread

Omega 3 z mořských řas

Veganské doplňky omega-3 (EPA/DHA) se extrahují z mikroskopických mořských řas, pěstovaných v kontrolovaném čistém prostředí.


Omega-3 EPA/DHA (Blendea)

Vegetology Omega 3 EPA / DHA
Opti3 Omega-3 (Vegetology)

Aktuální články

Cuketa
Cuketa hraje prim při letním grilování, je stvořena pro raw špagety i sladké pečení
edamame
Edamame: sójové fazolky, které vylepší sáláty, polévky i misky hojnosti
Mrkev
Mrkev je rozmanitost sama. Zmáknete z ní raw dort i alternativu lososa
ajvar-chorvatsko
Veganský průvodce Chorvatskem
Lesní bobule
Lesní bobule jsou lokální superpotravinou. Proč je mít stále v zásobě?

Veganské vitamíny

Veganské vitaminy a doplňky

Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?

Zjistěte víc

Nejpopulárnější tagy

Banány Brambory Brokolice Cibule Cizrna Cuketa Datle Dýně hokaido Fazole Fermentace Houby Hrách Jáhly Kakao Kokosové mléko Květák Lilek Luštěniny Mandle Mrkev Obiloviny Omáčky Ořechy paprika Pohanka rajčata Remoska Rizoto Rýže Seitan Sezam Sušená rajčata Sójové maso Tahini Tempeh Tofu Těstoviny Uzené tofu zelenina Červená čočka Červená řepa Čočka česnek Špenát Žampiony

Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie také učím druhé základy vaření z rostlinných surovin. Dlouhodobě též propaguju podnikání na volné noze. Jako Lesa pán radím “volnonožcům” netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurzy rostlinného vaření

Pavel OvesnýZajímá vás rostlinná strava? Chtěli byste si zpestřit jídelníček a poznat nové suroviny a postupy? Své zkušenosti předávám na těchto kurzech: Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. nebo Luštěniny v receptech světových kuchyní. Kurzy se konají o víkendech v městečku Řevnice cca 20km od Prahy.

Kontakt

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Oběžník Vegmania

Kontakt

© Vegmania.cz 2012 - 2022 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný