Recepty ze seitanu

Co je seitan? Seitan je pšeničná bílkovina, která má ve veganské kuchyni široké použití. Namarinovaný se používá místo masa – výborný je pečený, uplatníte ho také v tradičním pojetí ve veganských verzích gulášů či svíčkové. Pokrájený na nudličky zase v různých asijských receptech se zeleninou.

Seitanové nudličky s rýží

Seitanové nudličky s rýží

07. 10. 2012   napsal/a: Pavel Ovesný | druh jídla: Hlavní chody

Na prudším ohni v hluboké pánvi orestujeme zeleninu podle toho, co máme zrovna k dispozici, např. cibuli, pórek, různé druhy papriky, mrkev, cuketu, čínské zelí, popř. houby (žampióny), okořeníme (kari, koření na … více

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?