Rýžová mouka

Rýžová mouka je skvělý parťák, pokud potřebujete upéct dobrotu bez lepku. Často se využívá v kombinaci s dalšími typy mouky. Je šikovná také jako zahušťovadlo.

Ovocný třípatrový koláč

Ovocný třípatrový koláč

28. 08. 2014   napsal/a: Kosmetika hrou | rubrika:

Ingredience na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného pekáče a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů na 20 minut. Když korpus vychladne, tak uvaříme pudink dle návodu, který můžeme zahustit trochou … více

Vanilková buchta s marmeládou

Vanilková buchta s marmeládou

20. 08. 2014   napsal/a: Kosmetika hrou | rubrika:

Vynikající buchta podle tohoto receptu. Nejdříve smícháme všechny sypké ingredience a přidáme tekuté. Rychle promícháme, dáme do pekáče a šup do trouby. Troubu předem rozehřejeme na 180 stupňů a pečeme cca 40 … více

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?