Agávový sirup

Agávový sirup je přírodní sladidlo na bázi fruktózy. Je poměrně tekuté konzistence a neutrální chuti. Hodí se především do ovocných koktejlů a ovocných omáček.

Cizrnový salát

Cizrnový salát s ořechy a brusinkami

07. 04. 2015   napsal/a: Eflo | druh jídla: Saláty

Smícháme ingredience na salát (cizrna nahrubo rozmačkaná + ostatní nakrájené najemno + brusinky vcelku) a zalijeme “zálivkou”. Salát je výborný jen tak nebo jako naplň do sendviče (mezi dva opečené celozrné chlebíky … více

sladidla1

Zdravé slazení? Existuje. Vyzkoušejte přírodní slady a sirupy

12. 03. 2013   napsal/a: Lenka Halvová | rubrika: Potraviny Výživa

O řepném cukru a jeho škodlivosti bylo řečeno mnoho. Víme, že silně překyseluje organismus a jeho nadměrná konzumace obecně způsobuje nemálo zdravotních problémů. Jen trochu lépe je na tom cukr třtinový. Složením a vstřebáváním do krve je téměř stejný, ale díky zbytkové melase obsahuje alespoň některé minerály a vitamíny.

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?