Vegmania.cz

Menu

Skip to content
  • Články
  • Recepty
  • Veg*pedie
    • Veg* vitamíny
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Bezobalu
    • Knihy a kuchařky
    • Pomocníci v kuchyni
    • Nákupní tipy
  • Kurzy
    • Veganské vaření
    • Vaření z luštěnin
    • Veganství pro zelenáče
  • Veg* vitamíny
  • Newsletter

Lenka Halvová

Aktuální články

  • Kam pro zdravé tuky? Ochutnejte za studena lisované oleje
  • Zdravé slazení? Existuje. Vyzkoušejte přírodní slady a sirupy

Aktuální kurzy Vegmania.cz

Aktuální kurzy Vegmania.cz

Veganství pro zelenáče – seminář o rostlinném jídelníčku, online
19.8. od 17:30 do 21:00 (7 míst)

Veganské vaření – seitan, tofu, tempeh, Řevnice u Prahy
20.8. od 10:00 do 16:00 (4 místa)
18.9. od 10:00 do 16:00 (5 míst)

Luštěniny v receptech světových kuchyní, Řevnice u Prahy
17.9. od 10:00 do 16:00 (3 místa)

Zjistěte víc

Nové recepty

Salát z červené čočky
Salát z červené čočky
Plněné žampióny
Zapečené plněné žampiony
Veganský banánových chlebíček
Banana bread
Cibulový koláč
Cibulový koláč
Dušená mrkev se seitanem a vařeným bramborem
Dušená mrkev se seitanem

Omega 3 z mořských řas

Veganské doplňky omega-3 (EPA/DHA) se extrahují z mikroskopických mořských řas, pěstovaných v kontrolovaném čistém prostředí.


Omega-3 EPA/DHA (Blendea)

Vegetology Omega 3 EPA / DHA
Opti3 Omega-3 (Vegetology)

Aktuální články

Lesní bobule
Lesní bobule jsou lokální superpotravinou. Proč je mít stále v zásobě?
Veganské zmrzliny
Veganské zmrzliny
Jahody
Sezóna lokálních jahod je tady. Jak je můžete zapojit do jídelníčku?
Ovoce
Ovoce je rychlým zdrojem energie. Nejlepší čerstvé a lokální
Brokolice
Brokolice? V souboji o nejzdravější zeleninu takřka nemá konkurenci

Veganské vitamíny

Veganské vitaminy a doplňky

Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?

Zjistěte víc

Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie také učím druhé základy vaření z rostlinných surovin. Dlouhodobě též propaguju podnikání na volné noze. Jako Lesa pán radím “volnonožcům” netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurzy rostlinného vaření

Pavel OvesnýZajímá vás rostlinná strava? Chtěli byste si zpestřit jídelníček a poznat nové suroviny a postupy? Své zkušenosti předávám na těchto kurzech: Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. nebo Luštěniny v receptech světových kuchyní. Kurzy se konají o víkendech v městečku Řevnice cca 20km od Prahy.

Kontakt

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Oběžník Vegmania

Kontakt

© Vegmania.cz 2021 - 2022 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný