Další kuchařka živé stravy pro vaší vitalitu a zdraví. Čerstvé, tedy raw, potraviny dodají vašemu tělu důležité živiny, budou vám chutnat a nabijí vás energií. Nikdy nebylo jednodušší jíst zdravě a žít lépe než nyní, s touto knihou od známe autorky a propagátorky živé stravy Judity Wignall. V knize najdete – 100 lahodných a snadných receptů na snídaně, polévky, přílohy, saláty a hlavní chody, svačinky i dezerty – snadné recepty na kvašené pokrmy, které vám pomohou zlepšit trávení a posílí váš imunitní systém – veškeré recepty jsou bezlepkové a s nízkým obsahem cukru. Získáte také triky a tipy na to, jak nejlépe nakupovat. Pomocí této kuchařky si osvojíte životní styl, při němž docílíte ideální váhy a výborného zdraví!
Judita Wignall - Živá kuchyně snadno a rychle – Jezte zdravě a vzkvétejte
Kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte víc
Aktuální články
Expert na luštěniny
Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin a celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Sloužím také jako jogurtovač a rýžovar. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec Tesla.
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?