S jednoduchými a zároveň rafinovanými vegetariánskými recepty můžete hýčkat nejen sami sebe, ale také hosty, kteří se rádi vzdají masa, nikoli však gurmánského požitku. Vedle více než 150 receptů – od předkrmů až po dezerty a nápoje –, z nichž je celá řada vhodná i pro vegany, obsahuje tato kniha také návrhy menu pro nejrůznější příležitosti, informace o zvláštním koření a tipy na dokonalé kombinace chutí a vůní.
Bettina Matthaeiová - Vegetariánská kuchyně pro labužníky
Živé kurzy veganského vaření
9.11. 2025 od 10:00 do 16:00
Veganské vaření - tofu, tempeh, seitan a spol. | Kobylá nad Vidnavkou (okres Jeseník) | 2 volná místa
24.1. 2026 od 10:00 do 16:00
Veganské vaření - tofu, tempeh, seitan a spol. | Kobylá nad Vidnavkou (okres Jeseník) | 4 volná místa
25.1. 2026 od 10:00 do 16:00
Luštěniny v receptech světových kuchyní | Kobylá nad Vidnavkou (okres Jeseník) | 4 volná místa
Kurz rostlinného vaření šitý "na míru" | Kobylá nad Vidnavkou nebo u vás doma | pro 2-4 osoby, termín dle domluvy
Školení pro menzy a školní jídelny | termín, počet osob a místo je na domluvě
Nové články
Online kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte vícAktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?
Zjistěte víc












