Kateřina Balcarová, Veronika Chládková - Místo vejce banán

Místo vejce banán

Místo vejce banán?
To myslí vážně?
Ano, neděláme si legraci. Při pečení nedělního koláče opravdu do těsta místo vejce přidáme rozmačkaný banán. Ke knedlíkům se zelím jíme robi, do bramborového salátu vmícháme sojanézu, tvaroh děláme z… 🙂

A víc nebudeme prozrazovat. Nápady, jak si vegansky upravit běžná jídla, naleznete uvnitř knihy. Kromě toho vám v ní představíme naše oblíbené recepty, poradíme s nákupem surovin a s tím, jak si zajistit dostatek bílkovin, minerálů a vitamínů. Dozvíte se, jak je to s kosmetikou, přečtete si rozhovory s veganskými sportovci a dostanete tipy na zajímavé zdroje informací. U toho všeho ale myslete na to, že veganství je sice chutný a zdravý směr stravování, jeho podstata však spočívá v respektu ke všem živým tvorům.