Již pátý titul v edici živé stravy nakladatelství IFP Publishing přináší tentokrát nový typ receptů – a to recepty gurmánské. Autory jsou Růžena a Andreas Wernerovi, kteří žijí v Německu, ale knihu napsali exkluzivně v českém jazyce pouze pro český trh. Díky více rozvinutému RAW trhu v Německu a díky rozledu, který na tomto trhu oba autoři mají, se k nám tak dostávají recepty nové, nazývané též gurmánské.
Růžena Wernerová, Andreas Werner - Gurmánská živá strava
Online kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte vícNové články
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?
Zjistěte vícNejpopulárnější tagy
Banány
Bez vajec
Brambory
Brokolice
Cibule
Cizrna
Cuketa
Datle
Dýně hokaido
Fazole
Houby
Hrách
Jáhly
Kakao
Kokosové mléko
Květák
Luštěniny
Mandle
Mrkev
Obiloviny
Omáčky
Ovesné vločky
Ořechy
Paprika
Pohanka
Rajčata
Remoska
Rizoto
Seitan
Sezam
Shitake
Sušená rajčata
Tahini
Tempeh
Tofu
Těstoviny
Uzené tofu
Vlašské ořechy
vápník
zelenina
Červená řepa
Čočka
česnek
Špenát
Žampiony