Již pátý titul v edici živé stravy nakladatelství IFP Publishing přináší tentokrát nový typ receptů – a to recepty gurmánské. Autory jsou Růžena a Andreas Wernerovi, kteří žijí v Německu, ale knihu napsali exkluzivně v českém jazyce pouze pro český trh. Díky více rozvinutému RAW trhu v Německu a díky rozledu, který na tomto trhu oba autoři mají, se k nám tak dostávají recepty nové, nazývané též gurmánské.
Růžena Wernerová, Andreas Werner - Gurmánská živá strava
Kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
! Ke Dni veganství získáte kurz se slevou 33%. Platí od 1. do 8.11. 2024.
Zjistěte vícAktuální články
Expert na luštěniny
Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin a celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Sloužím také jako jogurtovač a rýžovar. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec Tesla.
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?