Autorka knihy poukazuje na mnohé výhody syrové stravy. Vychází z nejnovějších vědeckých výzkumů, vyvádí čtenáře ze “závislosti” na vařené stravě. Čtenáři se také seznámí s praktickými aspekty, užitečnými radami a strategiemi, které usnadňují přechod na nový a zdravější způsob života.
Victoria Boutenko - 12 kroků k syrové stravě – Jak skoncovat se závislostí na vařeném jídle
Kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte vícAktuální články
Expert na luštěniny
Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin, jako rýžovar pro vaření celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec DOMO.
V e-shopu výrobce www.domo-elektro.cz dostanete s kódem VEGMANIA 15% slevu (ušetříte více než 500 korun).
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?