Přejít k hlavnímu obsahu
Vegmania.cz
  • Články
  • Recepty
  • Vegpedie
  • Přehledy
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Knihy
  • Kurzy
    • Veganské vaření
    • Rostlinné sýry a jogurty
    • Vaříme z luštěnin
    • Dárkové poukazy
    • Veganské kurzy na klíč
    • Všechny kurzy
  • Facebook
  • Instagram
  • Hledání

Jste zde

Domů

polenta

Polenta se zeleninou a řasou arame

Polenta se zeleninou a řasou arame

polenta arame
Polentové hranolky

Polentové hranolky

polenta
Zapečená polenta

Zapečená polenta

polenta jablka červená cibule vlašské ořechy sůl a pepř
jablka polenta vlašské ořechy
Slaný koláč z polenty

Slaný koláč z polenty

polenta olivy rajčata kapary jarní cibulka jakákoliv další zelenina trochu vegety z dm sojovka olivový olej sůl oregano nebo saturejka
rajčata olivy polenta

Aktuální kurzy

poukaz na kurz vaření

12.1. od 10:00 Domácí rostlinná mléka, sýry a jogurty (Řevnice u Prahy, 4 místa)
18.1. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (Olomouc, Mandala - živý bar, 3 místa)
1.2. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (Řevnice u Prahy, 1 místo)
2.2. od 10:00 Domácí rostlinná mléka, sýry a jogurty (Řevnice u Prahy, 4 místa)
8.2. od 10:00 Luštěniny v receptech světových kuchyní (Řevnice u Prahy, 6 míst)
9.2. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (Řevnice u Prahy, 6 míst)

Poukaz na kurz (bez pevného termínu) také můžete věnovat jako dárek. podrobnosti »

Econea.cz - eshop pro každodenní hrdiny

Econea - eshop pro každodenní hrdiny

Sháníte vánoční dárek? Přírodní kartáčky, vegan-friendly kosmetiku, masážní a ezoterické oleje, sáčky pro bezobalové nakupování, českou eko-drogerii Yellow&Blue, úsporné vychytávky do domácnosti a mnoho dalšího pro životní styl ohleduplný k planetě, najdete v
eshopu Econea

Nově přidané recepty

Houbová tlačenka

Houbová tlačenka

Těstoviny se "sýrovou" omáčkou

Těstoviny se "sýrovou" omáčkou

Hustá bramboračka s houbami

Hustá bramboračka s houbami

Bezvaječná houbová smaženice

Bezvaječná houbová smaženice

Hustá zelňačka s houbami

Oblíbené tagy

avokádo brambory brokolice bulgur cibule cizrna cuketa dýně hokaido fazole houby hrách jablka kokos lahůdkové droždí mandle mrkev mák rajčata seitan sezam shitake slunečnice sušená rajčata tempeh tofu červená čočka červená řepa česnek špagety žampiony
Více

Přihlášení

  • Vytvořit nový účet
  • Zaslat nové heslo

Zůstaňme v kontaktu

Je libo kalorickou porci tipů i do pošty. Stačí říct kam:




Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie se věnuju lektorování. Učím druhé základy vaření z rostlinných surovin a vedu kurzy Punkové podnikání, Osobní značka, Mastermind aneb posuň se dál. A jako Lesa pán radím podnikatelům na volné noze netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurz Veganské vaření

Pavel OvesnýNa kurzu si připravíme typově odlišná jídla různých národních kuchyní z řady rostlinných bílkovin (tofu, tempeh, seitan, robi), ale také červené čočky nebo hub shitake. Taky provětráme spíže a kredenc a ukážeme si méně časté ingredience. Během 5 hodin stihneme uvařit zhruba 8 odlišných jídel, ale zbude čas vydechnout i sdílet své kuchařské úspěchy i nesnáze. Více o kurzu.

Info

Vegmania na sociálních sítích
Facebook
Instagram
Twitter

Rychlé odkazy
Návody aneb jak na to
Odkazy
Kontakt

© Vegmania.cz 2012 - 2019 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný