Přejít k hlavnímu obsahu
Vegmania.cz
  • Články
  • Recepty
  • Přehledy
    • Vegpedie
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Knihy
  • Kurzy
    • Veganské vaření
    • Tvůj kámoš mixér
    • Všechny kurzy
  • Facebook
  • Instagram

Jste zde

Domů

gnocchi

Gnocchi se zelím a tempehem

Gnocchi se zelím a tempehem

gnocchi kysané zelí tempeh smažený nebo uzený cibule
tempeh zelí gnocchi
Gnocchi s rajčaty

Gnocchi s rajčaty

balení gnocchi černé olivy 6 šťavnatých velkých rajčat 2 červené cibule půlka tempehu česnek hrníček vody sůl, pepř, cukr, oregano
tempeh rajčata gnocchi cibule
Letní gnocchi

Letní gnocchi

špenát gnocchi pár sušených rajčat kokosové mléko cibule
špenát sušená rajčata gnocchi

Aktuální kurzy

poukaz na kurz vaření

22.2. od 17:30 Tvůj kámoš mixér (3 místa)
24.2. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (2 místa)
16.3. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (6 míst)
30.3. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (3 místa)
27.4. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (5 míst)

Všechny kurzy se konají v Řevnicích u Prahy. Poukaz na kurz (bez pevného termínu) také můžete věnovat jako dárek. podrobnosti »

Nově přidané recepty

Špagety s pórkovou omáčkou

Špagety s pórkovou omáčkou

Čirokové rizoto s tempehem

Čirokové rizoto s tempehem

Šoulet z naklíčeného hrachu

Šoulet z naklíčeného hrachu

Bezvaječné lečo

Bezvaječné lečo

Tempehové burgery

Tempehové burgery

Oblíbené tagy

avokádo banán brambory brokolice bulgur cibule cizrna cuketa dýně hokaido fazole hrách jablka kokos mandle mrkev mák rajčata seitan sezam shitake slunečnice sušená rajčata tempeh tofu červená čočka červená řepa česnek čočka špagety žampiony
Více

Přihlášení

  • Vytvořit nový účet
  • Zaslat nové heslo

Zůstaňme v kontaktu

Je libo kalorickou porci tipů i do pošty. Stačí říct kam:




Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie se věnuju lektorování. Učím druhé základy vaření z rostlinných surovin a vedu kurzy Punkové podnikání, Osobní značka, Mastermind aneb posuň se dál. A jako Lesa pán radím podnikatelům na volné noze netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurz Veganské vaření

Pavel OvesnýNa kurzu si připravíme typově odlišná jídla různých národních kuchyní z řady rostlinných bílkovin (tofu, tempeh, seitan, robi), ale také červené čočky nebo hub shitake. Taky provětráme spíže a kredenc a ukážeme si méně časté ingredience. Během 5 hodin stihneme uvařit zhruba 8 odlišných jídel, ale zbude čas vydechnout i sdílet své kuchařské úspěchy i nesnáze. Více o kurzu.

Info

Vegmania na sociálních sítích
Facebook
Instagram
Twitter

Rychlé odkazy
Návody aneb jak na to
Odkazy
Kontakt

© Vegmania.cz 2012 - 2019 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný