kopr

Veganská koprovka

Koprová omáčka

13. 10. 2017   napsal/a: Silvie Zemková | rubrika:

Veganskou verzi klasické omáčky připravíme prakticky stejně, jen použijeme rostlinnou smetanu (sojovou, rýžovou, ovesnou…). Začneme tím, že v hrnci rozehřejeme olej, přidáme hladkou mouku a mícháním připravíme světlejší jíšku. Zalijeme zeleninovým vývarem … více

Tzatziki

Tzatziki

05. 07. 2016   napsal/a: ilovetofu | rubrika:

Jogurtová omáčka tzatziki, původem z Řecka, se hodí jako dip k pečeným bramborám či hranolkům, falafelu, gyrosu, ale třeba i upečenému tempehu či seitanu. Na veganskou variantu budeme potřebovat hustý rostlinný jogurt. … více

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?