Čirok recepty

Čirok patří mezi obiloviny, neobsahuje lepek a chuťově bych ho popsal někde mezi kulatozrnou rýží, ječnými kropami a jáhly. Jeho příprava je podobná jako u ostatních obilovin. To znamená – uvařte jej v dvojnásobném množství osolené vody, hotový je za cca 20 minut. Vyzkoušet ho můžete třeba do rizot nebo jako přílohu.

Kupte si poctivý čirok v eshopu Grizly.cz.

Čirokové rizoto s tempehem

Čirokové rizoto s tempehem

18. 11. 2018   napsal/a: Pavel Ovesný | druh jídla: Hlavní chody

Nouze naučila Dalibora housti a nuzné domácí zásoby rýže mě konečně donutily vyzkoušel čirok, který se mi ve spíži bez užitku válel snad čtvrt roku. Čirok patří mezi obiloviny, neobsahuje lepek a … více

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?