Oves

Oves by neměl chybět prakticky v žádném jídelníčku. Zdaleka nejpoužívanější jsou ovesné vločky. Kromě staré známé ovesné kaše se přidávají také do karbanátků, polévek nebo lívanců. Bezpluchý oves se zase používá jako příloha. Použít ho můžete třeba s houbami nebo do rizota. Ne nadarmo se mu přezdívá evropská rýže.

Kupte si bezpluchý oves nebo bio ovesné vločky v eshopu Grizly.cz.

Oves

Oves – pokrm bohů

03. 06. 2020   napsal/a: Alena Teclová | rubrika: Potraviny V kuchyni

Ovesné vločky by neměly chybět prakticky v žádném jídelníčku. Jsou mimořádně zdravé, snadno dostupné a až na výjimky dobře stravitelné. Kromě staré známé ovesné kaše se přidávají také do karbanátků, polévek nebo … více

E-mailový oběžník Vegmania

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty podle ročních období do vaší pošty? Věnujte mi e-mail a já vám 1 - 2x do měsíce napíšu. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak se nejdříve podívejte se, jaké e-maily můžete očekávat.

Chcete dostávat užitečné tipy a triky z rostlinné kuchyně nebo tématické recepty do vaší pošty?