Rýžová mouka

Rýžová mouka je skvělý parťák, pokud potřebujete upéct dobrotu bez lepku. Často se využívá v kombinaci s dalšími typy mouky. Je šikovná také jako zahušťovadlo.

Ovocný třípatrový koláč
Ingredience na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného pekáče a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů na 20 minut. Když korpus vychladne, tak uvaříme pudink dle návodu, který můžeme zahustit trochou agaru. Nalijeme pudink...
Vanilková buchta s marmeládou
Vynikající buchta podle tohoto receptu. Nejdříve smícháme všechny sypké ingredience a přidáme tekuté. Rychle promícháme, dáme do pekáče a šup do trouby. Troubu předem rozehřejeme na 180 stupňů a pečeme cca 40 minut. Já jsem ji...
Veganotic bublanina v gluten free verzi
Recept jsme převzaly z Veganotic a upravily ho dle toho, co máme doma a také bez lepku! Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Smícháme cukr s kokosovým tukem a vanilkovým extraktem a pořádně prošleháme vidličkou nebo šlehačem. V...