Workshop Tvůj kámoš mixér

Tvůj kámoš mixér

Zůstává váš domací mixér zaprášeným samotářem, jen tu a tam vytaženým z potemnělého kouta naší kuchyňké skříňky? Přijďte se naučit s jeho pomocí dělat bleskurychlé dobroty i nápoje ze semínek, oříšků, ovoce a zeleniny a udělat tak z něj svého každodenního kamaráda.

Naučíme se:

  • jak připravit pikantní dip ze sušených rajčat nebo výživné pomazánky z několika odlišných typů surovin
  • vyrábět domácí energetické tyčinky nebo kuličky, které se šiknou na svačinu do města nebo na výlet
  • jak překvapit své blízké chutnými oříškovými "sýry"
  • si umixovat báječnou zmrzlinu jenom z ovoce
sezamezán
Rákosníčkovo bahýnko
sušená rajčata a klíčky

Ukážeme si:

  • že pamlsky z ovoce a oříšků mohou být zdravé a chutné zároveň
  • jak nastartovat den brčálově zelenými smoothies

Praktické ukázky několika velice snadných a dobře chutnajících jídel (které lze výměnou surovin připravit v mnoha obměnách) si proložíme také povídáním o základních principech rostlinné a živé stravy a jejich blahodárným účincích na vaše tělo. A navrch přidám pár praktických fíglů i základní přehled, jaký mixér si pořídit, pokud ještě žádný doma nemáte.

Přijďte dát sbohem supermarketovým prefabrikovaným blafům se spoustou plniv, cukrů a umělotin a poznat nové chutě i nové lidi i vy!

Pavel OvesnýKdo vás kurzem povede? Jmenuju se Pavel Ovesný (opravdu, není to umělecký pseudonym :) ) a jsem dlouholetým propagátorem rostlinné stravy a zakladatelem portálu Vegmania.cz, který právě čtete. Lektorování se věnuju řadu let a mými kurzy prošlo více než 1500 účastníků. Moc mě baví předávat dál své zkušenosti a potkávat nové inspirativní tváře.

 

Termín: 10. ledna 2018 od 17:30 do 20:30
Cena: 700 Kč
Místo: Řevnice u Prahy (mapa) Do Řevnic se z centra Prahy dostanete pohodlně za 30 minut vlakem směr Beroun, jezdí 2x za hodinu, v blízkosti jaké vedou dálnice Praha - Plzeň a Praha - Strakonice

Chci se přihlásit

Jak funguje přihlášení? po kliknutí na tlačítko se dostanete na přihlašovací formulář, kde vyplníte vaše údaje a vystaví se faktura. Tu poté zaplatíte převodem na účet. Platba na místě není možná (z důvodů omezené kapacity a nákladů na suroviny potřebuji znát počet skutečných návštěvníků s předstihem).

Jak se vám na kurzu líbí

"Kurz plný ochutnávání skvělých jídel a pamlsků prokládané zajímavým povídáním navíc v krásném prostředí vily v Řevnicích. Skvělý výlet z Prahy za labužnickým zážitkem." Milan Prikner

"Byl jsem příjemně překvapen jednoduchostí receptů i chutí. Zjistil jsem, že dobré jídlo se dá vykouzlit i z několika surovin a s pomocí normálních přístrojů." Pavel Honigschmied

"Kurz byl velice příjemný - jak místo, tak všichni přítomní a o připravených pochoutkách ani nemluvě. Díky za inspiraci!" Kateřina Rozvařilová

Chci se přihlásit

Časté dotazy

Jak funguje přihlášení?
Po kliknutí na tlačítko se dostanete na přihlašovací formulář, kde vyplníte vaše údaje a vystaví se faktura. Tu poté zaplatíte převodem na účet. Platba na místě bohužel není možná (z důvodů omezené kapacity, náročné přípravy a nákladů na suroviny potřebuji znát počet skutečných návštěvníků s předstihem).

Co když se nebudu moci kurzu zúčastnit?
Podrobně na všechny situace odpovídají obchodní podmínky. Ale zkráceně je to takto: pokud se včas odhlásíte (do 4 dní před kurzem), máte nárok na vrácení peněz nebo můžete přijít na jiný termín. Při zrušení 2-3 dny před kurzem máte možnost vrácení 50% ze zaplacené částky nebo můžete přijít na další termín. Při odhlášení 36 a méně hodin před začátkem zaplacená částka propadá, ale máte možnost za sebe poslat jinou osobu. Tyto podmínky mají ochránit časové a finanční náklady, vzniklé pořádáním kurzu. Účastníkům se ale vždy snažím vyjít maximálně vstříc.

Kde jsou proboha ty Řevnice?
Řevnice jsou malebné městečko v údolí Berounky, obklopené z jedné strany Brdy a z druhé Českým krasem, vzdáleném cca 25 kilometrů jihozápadně od Prahy. Leží na vlakové trati Praha - Beroun, pohodlné vlaky tu jezdí 2x za hodinu. Dobrá dostupnost je také autem, v blízkosti vede dálnice Praha - Strakonice i Praha - Plzeň.