Rostlinné sýry

rostlinné sýry
Které ze živočišných potravin je nejtěžší se vzdát? Téměř každý vegan / veganka vám potvrdí, že vynechat maso a produkty z něj zase taková výzva nebyla, stačí se dobře naučit používat jejich alternativy a dobře dochucovat....
Těstoviny se "sýrovou" omáčkou
Tato omáčka vás překvapí skvělou chutí a autentickou táhlou strukturou, kterou mají na svědomí škroby v zelenině. Můžete vyzkoušet různé verze a kombinace s bramborem (mrkev, batát nebo dýni). Brambory, mrkev a cibuli (nebo jinou...
Veganská kešu mozzarella
Kešu namočíme přes noc do vody, před použitím je slijeme. Psylium ideálně ještě proženeme mixérem na co nejjemnější prášek, abychom získali co nejhladší konzistenci. Osvědčilo se mi přidat pak rovnu vodu a ještě chvíli mixovat...