Oves

Oves by neměl chybět prakticky v žádném jídelníčku. Zdaleka nejpoužívanější jsou ovesné vločky. Kromě staré známé ovesné kaše se přidávají také do karbanátků, polévek nebo lívanců. Bezpluchý oves se zase používá jako příloha. Použát ho můžete třeba s houbami nebo do rizota. Ne nadarmo se mu přezdívá evropská rýže.

Kupte si bezpluchý oves nebo bio ovesné vločky v eshopu Grizly.cz.

Oves
Ovesné vločky by neměly chybět prakticky v žádném jídelníčku. Jsou mimořádně zdravé, snadno dostupné a až na výjimky dobře stravitelné. Kromě staré známé ovesné kaše se přidávají také do karbanátků, polévek nebo lívanců. Ale...
Obiloviny
Obiloviny od nepaměti tvoří významnou složku jídelníčku. Zásobují tělo energií a výživnými látkami, přitom se dají upravit na nespočet způsobů a zasytí na několik hodin. Každý druh má specifické vlastnosti a vyniká něčím jiným....