Obiloviny

Obiloviny tvoří tisíce let významnou složku jídelníčku - ať už jsou to kaše, placky, pečivo nebo přílohy. Zásobují tělo energií a výživnými látkami, přitom se dají upravit na nespočet způsobů a zasytí na mnoho hodin.

Oves, kamut, špalda nebo ječmen? V eshopu Grizly.cz najdete pestrý výběr lepkových i bezlepkových obilovin, vloček nebo muk.

teff
Obsah článku Jednozrnka Dvouzrnka Kamut Grünkern Freekeh Teff Slzovka (Hato mugi) I v obilovinách je stále co objevovat Pšenici, žito, oves, ječmen či rýži zná asi každý, jáhly. Pohanku bude pravděpodobně znát také...
Veganské karbanátky
Ocení je jak milovníci bezodpadového životního stylu (protože na karbanátky spotřebujete zbylé jídlo z lednice), gurmáni (už jste zkoušeli dát do hamburgeru karbanátek z červené řepy a černých fazolí?), zaneprázdnění lidé (můžete...
Kváskové pečivo
Rozdíl mezi kváskovým a kvasnicovým pečivem Rozdílů je tolik, že by se dalo říct, že to jsou vlastně dvě úplně odlišné potraviny. Společný mají jen tvar, ale ani ten ne vždy. Začněme tedy tím běžným druhem, se kterým se denně...
Obiloviny
Obiloviny od nepaměti tvoří významnou složku jídelníčku. Zásobují tělo energií a výživnými látkami, přitom se dají upravit na nespočet způsobů a zasytí na několik hodin. Každý druh má specifické vlastnosti a vyniká něčím jiným....