Přejít k hlavnímu obsahu
Vegmania.cz
  • Články
  • Recepty
  • Vegpedie
  • Přehledy
    • Restaurace
    • Prodejny
    • Knihy
  • Kurzy
    • Veganské vaření
    • Rostlinné sýry a jogurty
    • Vaříme z luštěnin
    • Dárkové poukazy
    • Veganské kurzy na klíč
    • Všechny kurzy
  • Facebook
  • Instagram
  • Hledání

Jste zde

Domů

gomasio

Dochucování

Dochucování (nejen) rostlinných jídel

Přirozené kořenění a dochucování jídel je skutečním uměním rostlinné kuchyně. I konvenčnímu a konzervativnímu jedlíkovi pak chutná a často ani nepozná, že v jídlu chybí některá ze (živočišných) surovin, bez které by se - podle...
sojová omáčka miso gomasio černá sůl
Pečený zelenina s jáhly

Pečená zelenina s jáhly

mrkev petržel dýně hokaido batáty dochucení: olej, sůl, drcený kmín
mrkev petržel dýně hokaido batáty

Věnujte kurz vaření jako vánoční dárek

Dárkový poukaz

Hledáte tip na vánoční dárek? Co takhle věnovat kurz rostlinného vaření? Obdarovaná osoba si může vybrat z celé řady víkendových termínů a hned tří různých kurzů: Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. či Luštěniny v receptech světových kuchyní nebo do třetice Domácí rostlinná mléka, sýry a jogurty z ořechů a semínek. Kurzy trvají 5 a půl hodiny a konají se v domáckém prostředí staré vile v Řevnicích (cca 20 km od Prahy).

poukaz na kurz vaření

Aktuální termíny:
12.1. od 10:00 Domácí rostlinná mléka, sýry a jogurty (Řevnice u Prahy, 4 místa)
18.1. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (Olomouc, Mandala - živý bar, 2 místa)
19.1. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (Řevnice u Prahy, 6 míst)
2.2. od 10:00 Domácí rostlinná mléka, sýry a jogurty (Řevnice u Prahy, 4 místa)
8.2. od 10:00 Luštěniny v receptech světových kuchyní (Řevnice u Prahy, 2 místa)
9.2. od 10:00 Veganské vaření - seitan, tempeh a spol. (Řevnice u Prahy, 5 míst)

Nově přidané recepty

Houbová tlačenka

Houbová tlačenka

Těstoviny se "sýrovou" omáčkou

Těstoviny se "sýrovou" omáčkou

Hustá bramboračka s houbami

Hustá bramboračka s houbami

Bezvaječná houbová smaženice

Bezvaječná houbová smaženice

Hustá zelňačka s houbami

Econea.cz - eshop pro každodenní hrdiny

Econea - eshop pro každodenní hrdiny

Sháníte vánoční dárek? Přírodní kartáčky, vegan-friendly kosmetiku, masážní a ezoterické oleje, sáčky pro bezobalové nakupování, českou eko-drogerii Yellow&Blue, úsporné vychytávky do domácnosti a mnoho dalšího pro životní styl ohleduplný k planetě, najdete v
eshopu Econea

Oblíbené tagy

avokádo brambory brokolice bulgur cibule cizrna cuketa dýně hokaido fazole houby hrách jablka kokos lahůdkové droždí mandle mrkev mák rajčata seitan sezam shitake slunečnice sušená rajčata tempeh tofu červená čočka červená řepa česnek špagety žampiony
Více

Přihlášení

  • Vytvořit nový účet
  • Zaslat nové heslo

Zůstaňme v kontaktu

Je libo kalorickou porci tipů i do pošty. Stačí říct kam:




Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný a veganství se věnuju od roku 2007. Kromě rozvíjení Vegmanie se věnuju lektorování. Učím druhé základy vaření z rostlinných surovin a vedu kurzy Punkové podnikání, Osobní značka, Mastermind aneb posuň se dál. A jako Lesa pán radím podnikatelům na volné noze netradiční formou celodenní konzultace v přírodě. Více o mně.

Kurz Veganské vaření

Pavel OvesnýNa kurzu si připravíme typově odlišná jídla různých národních kuchyní z řady rostlinných bílkovin (tofu, tempeh, seitan, robi), ale také červené čočky nebo hub shitake. Taky provětráme spíže a kredenc a ukážeme si méně časté ingredience. Během 5 hodin stihneme uvařit zhruba 8 odlišných jídel, ale zbude čas vydechnout i sdílet své kuchařské úspěchy i nesnáze. Více o kurzu.

Info

Vegmania na sociálních sítích
Facebook
Instagram
Twitter

Rychlé odkazy
Návody aneb jak na to
Odkazy
Kontakt

© Vegmania.cz 2012 - 2019 | ochrana osobních údajů | web vytvořil Pavel Ovesný